fbpx

GOLDRING SA


REGN

Regeneron
  13.04.2020
PozițieStop LossTarget price
LONG418$550$

REGN

 

LONG 13.04.2020

 

Analiza cu perspectiva pe termen mediu

Graficul saptamanal al acțiunii Regeneron Pharmaceuticals, Inc. (simbol bursier: REGN, listata pe bursa de actiuni Nasdaq) arata că preturile actiunii se afla intr-un nou raliu de la inceputul lui oct. 2019 pana in prezent. Ele se indreapta spre un nivel de rezistenta constituit din maximul din iun. 2017, de la circa 544$.

Preturile actiunii Regeneron au crescut cu circa 88% de la minimele de la inceputul lui oct. 2019. Este una din companiile din industria biotech care lucreaza la medicamente/vaccin pentru combaterea coronavirus.

Preturile au reusit sa treaca definitiv deasupra norul Ichimoku la inceputul lui feb. 2020, iar ”Lagging Span” (linia violet) le-a urmat. Semnalul trimis este destul de convingator, cum norul deplasat inainte este colorat in verde. Preturile se tranzactionează deasupra norului Ichimoku si liniei de trend ascendent trasata pe grafic de la minimele din oct. 2019, ceea ce este un semnal ”bullish”.

ROC (linia violet) ce arata modificarea procentuala a preturilor este pozitiva. Linia indicatorului are o miscare ascendenta de la minimul din mai 2019 spre un nivel foarte supra-cumparat (nivelul 40.0). Daca linia ROC se va misca in continuare deasupra unui nivel supra-cumparat (nivelul 20.0), acest fapt indica o mentinere a presiunii la cumparare.

MACD (linia albastră) a generat un semnal de cumparare la un nivel supra-vandut (nivelul -20.0) la inceputul lui oct. 2019, cum s-a intersectat si a trecut deasupra semnalul său (sageata verde). Linia indicatorului are o traiectorie ascendenta spre un nivel foarte supra-cumparat (nivel 40.0), confirmand trendul preturilor. Daca linia MACD se va mentine in zona supra-cumparata si deasupra semnalului sau, acest fapt indica o mentinere a presiunii cumparare.

In general actiunea Regeneron se tranzactioneaza ascendent de la minimele din oct. 2019. Investitorii ar putea privi orice corectie a preturilor actiunii ca o oportunitate de a intra din nou la cumparare.

 

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piețe Financiare

PozițieStop LossTarget price
LONG418$550$

REGN

 

LONG 13.04.2020

 

Analiza cu perspectiva pe termen scurt

Regeneron a raportat rezultatele financiare pe T4 din 2019, peste asteptarile analistilor. Profitul net pe actiune a fost la nivelul de 6,58$ fata de estimarile de 6,03$ (o surpriza pozitiva de 0,55$), in crestere cu 11% fata de profitul net pe actiune pe T4 din 2018. Compania nu distribuie dividende.

Graficul zilnic al Regeneron arata ca preturile actiunii se afla intr-un nou raliu de la minimul de la inceputul lui feb. 2020. Ele se indreapta acum spre un nivel de rezistenta data de maximul din iun. 2017, de la circa 544$. Cel mai probabil raliul va avea forta necesara sa testeze din nou aceasta rezistenta. Daca preturile vor trece de aceasta rezistenta, ele pot urca si mai sus, sa testeze maximele din aug. si nov. 2015. Preturile se tranzactionează deasupra mediei mobile pe 200 zile (200z EMA), ceea ce este un semnal ”bullish”.

Preferinta investitorilor pentru actiunea Regeneron este reflectata in raportul puterii relative RS in raport cu indicele Nasdaq 100 (a se vedea panoul de jos). Linia RS (linia violet) a avut o miscare ascendenta din a doua parte a lunii feb. 2020, confirmand trendul preturilor. Linia RS a reusit sa sparga o liniei de trend descendent trasata pe grafic de la maximul din nov. 2015 (linia rosie punctata). Daca preturile vor testa linia de rezistenta data de maximul din iun. 2017, atunci linia RS ar trebui sa-si continue urcarea.

Directional Movement Index (DMI) a sustinut cresterea preturilor actiunii Regeneron (a se vedea panoul din mijloc). Indicatorii directionali au trimis un semnal inca din oct. 2019 ce a aratat o directie ascendenta a pretului actiunii pe masura ce +DI (linia verde) s-a intersectat si a trecut deasupra –DI (linia rosie). Linia ADX (linia albastra) ne spune daca preturile actiunii s-au confruntat cu un trend puternic (peste nivelul de 25). Trendul este acum unul mai slab, cu ADX usor peste nivelul 25.

 

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piețe Financiare

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA