fbpx

GOLDRING SA


RLMD

Relmada Therapeutics
  10.10.2022

Relmada Therapeutics, Inc. este o companie de biotehnologie care se concentrează pe abordarea bolilor sistemului nervos central (SNC) în stadiu avansat, cu accent pe tulburarea depresivă majoră. Acesta dezvoltă esmetadona pentru tratamentul bolilor SNC. Compania are sediul în Coral Gables, Florida.

Compania a raportat rezultatele financiare aferente trimestrului II din 2022 sub așteptările analiștilor. Rezultatul net pe acțiune a fost o pierdere netă de 1,33$, estimările analiștilor fiind o pierdere netă de 1,27$, în scădere față  de pierdere netă pe acțiune de 1,56$ din anul precedent. Firma nu distribuie dividende.

Acțiunea Relmada Therapeutics este listată pe NASDAQ, sub simbolul bursier RLMD. Compania are în prezent o capitalizare de piață de circa 979,6 milioane de dolari, iar prețul acțiunii a crescut de la minimele din iun. 2020 și până în prezent cu circa 118%.

Indicatorul beta β (5 ani) al acțiunii are valoarea de 0,47 ceea ce indică faptul că prețul este teoretic cu 53% mai puțin volatil decât piața.

 

Perspectivă pe termen mediu

PozițieTarget pricePerc. to TargetStop loss
Long50$47%27$

RLMD

De la minimele din iun. 2022, prețul acțiunii Relmada Therapeutics a crescut de la un nivel de suport situat sub norul Ichimoku, de la circa 16$, reușind să iasă deasupra norului începând cu luna aug. 2022. Trendul descendent de la vârful din  iun. 2020 s-a inversat. Prețul se află într-un raliu deasupra norului Ichimoku, ceea ce este ”bullish”. Semnalul este convingător, cum norul deplasat înainte s-a schimbat si este colorat în verde.

Indicatorul ROC – Rate of Change ce arată modificarea procentuală a prețurilor este pozitiv. De la minimele din iun. 2022, linia ROC a avut o traiectorie ascendentă și a atins un nivel foarte supra-cumpărat (nivelul 90), fapt ce a indicat o presiune la cumpărare. De la acest nivel linia ROC se corectează.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence a generat un semnal de cumpărare încă din feb. 2022, cum s-a intersectat și a trecut peste semnalul său (linia roșie), la un nivel supra-vândut (nivelul -3). Linia indicatorului a avut o traiectorie ascendentă cu minime mai înalte și a trecut peste un nivel supra-cumpărat (nivelul 3), fapt ce indică o presiune la cumpărare.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Relmada Therapeutics are un trend ascendent de la minimele din iun. 2022. Investitorii ar putea privi orice corecție a prețului acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

 

Perspectivă pe termen scurt

PozițieTarget pricePerc. to TargetStop loss
Long50$47%27$

rlmd

 

Pe graficul zilnic al acțiunii Relmada Therapeutics prețul s-a îndreptat spre un nivel de rezistență, de la circa 40$ (linia roșie), dar s-a retras și se întoarce acum pentru a găsi un suport. Dacă trendul ascendent va continua, prețul ar trebui să treacă peste acest nivel de rezistență. Acțiunea se tranzacționează deasupra mediilor mobile de 50 și 200 zile, ceea ce este ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Relmada Therapeutics este reflectată în raportul puterii relative – RS în raport cu indicele Nasdaq 100. De la un nivel de suport constituit din minimele din iun. 2022, Linia RS are un trend ascendent testând un nivel de rezistență (linia roșie), confirmând trendul ascendent al prețului. Dacă prețul acțiunii va continua să crească, atunci linia RS ar sa depășească definitiv acest nivel de rezistență.

Sistemul de indicatori DMI – Directional Movement Index a susținut creșterea acțiunii Relmada Therapeutics. Indicatorii direcționali au trimis un semnal din iul. 2022 ce arată o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Linia ADX (linia albastră) ne spune dacă prețul acțiunii se confruntă cu un trend puternic (peste valoarea 25). Ultimul raliu a fost unul foarte puternic cum ADX a atins un prag de alerta (nivelul 50) la sfârșitul lui aug. 2022, după care a început să se corecteze.

 

Concluzie finală:

Pe termen mediu și scurt este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent al prețului acestei acțiuni și testarea nivelului de 40$, după care prețul ar putea să se îndrepte spre 50$.

Investitorii ar trebui să intre din nou la cumpărare numai dacă prețul reușește să depășească acest nivel de rezistență, de la circa 40$.

 

Analiză Goldring

Dan Turmacu, CFTe

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA