fbpx

GOLDRING SA


SIF4

SIF Muntenia
  16.01.2020
PozițieStop LossTarget price
LONG0,82 RON1,06 RON

sif4

 

LONG 16.01.2020

Din analiza graficului zilnic al SIF Muntenia (SIF4) putem observa că prețul testează zona de rezistență 0.8750 care reprezintă și nivelul 0,618 al retragerii Fibonacci, considerat de unii cel mai important nivel din acest indicator. Indicatorul MACD se menține deasupra liniei de semnal indicând un trend ascendent. Directional Movement(DM) indică de asemenea o direcție ascendentă, după ce +DI (linia albastră) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie), linia ADX prezintă semne de întoarcere prezentând astfel o posibilă creștere a impulsului trendului. Dacă prețul reușește să confirme spargerea nivelului de rezistență propun un prim target price în zona 0.9600 și un stop loss în zona 0.8200, în cazul în care prețul reușește să străpungă și rezistența din zona 0.9600, prețul ar putea evolua către maximele de 1,06 atinse la începutul anului 2018.

SIF Muntenia prezintă în acest moment și cel mai mare discount(57%) prin comparația prețului curent din piață(0.8740) cu valoarea unitară a activului net(2.0320).

 

Radu Cojoc

 

 

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize de piață, articole și alte materiale pregătite de către experții Goldring.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA