fbpx

GOLDRING SA


SNP

OMV Petrom
  07.10.2020

Acțiunile OMV Petrom (BVB: SNP) au cunoscut în ultima perioadă scăderi succesive în urma publicării noilor estimări privind cotațiile petrolului, indicând astfel posibilitatea ca veniturile societății să fie afectate în următorii ani. Dacă analizăm graficul zilnic al SNP putem observa cum se pun bazele unui eventual scenariu pozitiv, acțiunile fiind acum în teritoriul “supra-vândut”, iar volumele în scădere sugerează posibilitatea unei întoarceri a direcției trendului.

Prin studiul oscilatorului stocastic observăm că la începutul lunii Octombrie linia %K (linia albastră) a trecut deasupra liniei %D (linia roșie) în zona de sub pragul de 20, care indică o „supra-vânzare” a acțiunii.

Indicatorul MACD ar putea de asemenea să ne ofere un semnal de cumpărare în ședințele următoare de tranzacționare, linia indicatorului (linia albastră) fiind aproape de o intersecție pozitivă cu linia de semnal.

Un al treilea indicator care oferă un semnal pozitiv este Parabolic SAR, care se intersectează cu prețul și oferă astfel un semnal de reversie a direcției descendente din ultima perioadă.

Astfel, în cazul în care evoluțiile viitoare confirmă scenariul pozitiv propun o poziție Long cu un target price de 0.3600 lei/acțiune și un stop loss de 0.3190 lei/acțiune cu un orizont de timp între 3-6 luni.

snp

Radu Cojoc,

Broker Goldring

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA