Cont Demo

Te-ai gândit să îți deschizi un cont de tranzacționare? Vrei să investești, dar ai o reținere fiindcă nu știi cât de intuitivă este platforma de tranzacționare și îți este teamă să nu-ți pierzi banii din greșeli de utilizare ale acesteia? Goldring îți vine în ajutor și-ți oferă acces la conturi demo de tranzacționare, atât pentru Bursa de Valori București cât și pentru piețele internaționale.

Ce este un cont demo de tranzacționare?

Contul demo este un instrument ce simulează îndeaproape condițiile reale de piață, fără a pune în pericol capitalul real al investitorului. Utilizarea conturilor demo este recomandată (începătorilor,) pentru înțelegerea mecanismelor bursei, a instrumentelor financiare sau pentru testarea platformei de tranzacționare. După 30 de zile ar trebui să fii pregătit pentru trecerea la un cont real, dar, dacă simți că mai ai nevoie de timp, nu este nicio problemă: contul demo nu se desființează automat și te poți întoarce la el ori de câte ori crezi că ai nevoie.

De ce să încerci un cont demo de tranzacționare?

  • Riscuri zero: tranzacționând bani virtuali, nu există riscul de a-ți pierde capitalul.
  • Contul demo simulează condițiile pieței: contul demo replică evoluțiile reale ale pieței.
  • Te familiarizezi cu platforma de tranzacționare: înveți funcționalitățile platformei și testezi diferitele tipuri de ordine disponibile.
  • Îți optimizezi sau îți validezi strategia de investiții
  • Urmărești evoluția cotațiilor și formarea acestora.

Nu uita că farmecul pieței de capital constă în sentimentul de control asupra celor trei emoții pe care le emană investitorilor: speranța, frica și lăcomia. Tranzacționând cu capital virtual vei exersa, fără risc, controlul acestor emoții. Dar să fii conștient de faptul că deciziile de a cumpăra sau vinde se iau mult mai ușor într-un cont demo decât într-unul real.

Încearcă acum conturile demo!

Sau, dacă te simiți pregătit, deschide-ți acum contul real pentru investiții!