Compania mai mare decât Serbia și Moldova la un loc

Compania a fost fondată de Ted B. Miller Jr. și Edward C. Hutcheson Jr. în 1994 și are sediul în Houston, TX.

Crown Castle este cel mai mare furnizor de infrastructură wireless partajată din America și un trust de investiții imobiliare care deține și închiriază peste 40.000 de turnuri și aproximativ 70.000 de mile (peste 112.000 km) de fibră, adică de 2,8 ori lungimea ecuatorului.

Baza de clienți a Crown Castle (CCI) cuprinde operatorii de telefonie wireless care operează în rețelele naționale și transportatorii care închiriază rețele de celule mici, inclusiv cele de asistență medicală, educație și organizații guvernamentale. Printre principalii clienți se numără AT&T, T-Mobile, Verizon și Sprint.

Securitatea industriei seculare va conduce la o nouă activitate de leasing: întrucât volumul de date pentru rețeaua fără fir și cu fir crește rapid, furnizorii de servicii continuă să investească mai mult în rețelele lor, în încercarea de a îmbunătăți și a densifica rețelele. În plus, implementarea 5G stimulează cererea pentru turnul companiei și a activelor de celule mici, deoarece operatorii de telefonie wireless intenționează să-și extindă și să-și îmbunătățească rețelele pentru a oferi acoperirea, capacitatea și viteza necesară pentru a sprijini video-ul mobil.

Știați că?

  • Bill Gates (al doilea cel mai bogat om al lumii) este acționar la Crown Castle, acesta deținând un pachet de acțiuni ce valorează aproximativ 890 de milioane de dolari.
  • Mulți investitori se așteaptă ca această companie să facă o avere în urma revoluției 5G viitoare. Compania are în prezent o valoare de piață de aproximativ 70 mld. dolari (cu 40% mai mare față de acum un an!)

Găsiți analiza tehnică a evoluției acțiunilor Crown Castle în secțiunea:https://www.goldring.ro/analize, căutând simbolul CCI

Doriți să deveniți investitor în Crown Castle și să profitați de evoluțiile viitoare ale acesteia?

Nimic mai simplu: https://www.goldring.ro/signup(sursa: en.wikipedia.org, finance.yahoo.com, linkedin.com, investing.com, www.thestreet.com)