Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Snap Inc, compania-mamă a celebrei Snapchat

Snap Inc, compania-mamă a celebrei Snapchat Previous item Strategia câștigătoare ... Next item Ce target price-uri...

Snap Inc, compania-mamă a celebrei Snapchat

Industria social media s-a numărat printre beneficiarele acestei perioade de pandemie, oamenii petrecând mult mai mult timp în spațiul online. Platforme de streaming sau videoconferințe, precum Netflix și Zoom, dar și aplicații de divertisment, ca Snapchat sau Tik Tok, au fost la mare căutare în prima jumătate a acestui an.

Snap Inc este o companie de social media și divertisment online, care deține celebra aplicație Snapchat, dar și Spectacles și Bitmoji. Compania a fost înființată în 2011 sub denumirea de Snapchat Inc, denumire care a fost modificată în Snap Inc, în anul 2016.

Aplicația Snapchat este una dintre cele mai populare aplicații de social media, utilizată mai ales de către adolescenți. Aplicația permite transmiterea instant între utilizatori, a unor fotografii sau videoclipuri asupra cărora pot fi aplicate diverse filtre sau efecte speciale.

Compania Snap Inc. a fost listată în anul 2017 sub simbolul SNAP, înregistrând o capitalizare de 30 miliarde de dolari în prima sa zi de tranzacționare. Tot în anul 2017, au existat zvonuri privind o posibilă achiziție a companiei de către gigantul Google, pentru suma de 30 miliarde dolari.

Recent, compania a anunțat un parteneriat cu platforma Zynga (simbol ZNGA) pentru dezvoltarea unor jocuri în aplicația Snapchat.

Pentru primul trimestru al acestui an, compania Snap a înregistrat o creștere cu 20% a numărului de utilizatori activi, un nivel de 229 milioane. Cu toate acestea, compania nu a reușit să înregistreze profit de la listarea din 2017, însă toată această perioadă a fost una benefică pentru Snap, iar perspectivele rămân pozitive, deși compania a adoptat o strategie precaută până la sfârșitul acestei pandemii.

Știați că..?

.. în 2016, compania a lansat ochelarii smart Spectacles, care permit înregistrarea unor clipuri video în platforma Snapchat?

… în 2018, Snap a lansat o aplicație de cameră foto pentru format desktop, care permite utilizarea unor filtre disponibile pe Snapchat, în platforme de streaming și videoconferințe, precum Skype, YouTube sau Zoom?

Acțiunile SNAP au înregistrat o creștere de 37% de la începutul acestui an, prețul de închidere din ultima zi de tranzacționare fiind de 22,6 dolari pe acțiune.

Găsești analiza tehnică a evoluției acțiunilor Snap Inc. în secțiunea: https://www.goldring.ro/analize, căutând simbolul SNAP.

Dorești să investești și tu în acțiunile SNAP și să profiți de evoluțiile viitoare ale acesteia?

Nimic mai simplu! Accesează: https://www.goldring.ro/signup

 

 

Autor,

Antonio Oroian

Broker SSIF GOLDRING SA

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.