Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Va atinge prețul acțiunii JD.com nivelul de 76$?

Va atinge prețul acțiunii JD.com nivelul de 76$? Previous item Cum vor evolua acțiunile... Next item Indicele de forță relativă...

Va atinge prețul acțiunii JD.com nivelul de 76$?

JD.com Inc. cunoscută și sub numele de Jingdong și numită anterior 360buy, este o companie chineză de comerț on-line cu sediul la Beijing. Acesta este unul dintre principalii retaileri online B2C din China, după volumul și venitul tranzacțiilor, membru al Fortune Global 500 și un concurent major al companiei administrate de Alibaba Tmall. Compania a fost fondată de Liu Qiangdong pe 18 iunie 1998, iar platforma sa online de vânzare cu amănuntul a fost lansată în 2004. A început ca un magazin magneto-optic online, dar în scurt timp și-a diversificat oferta vânzând electronice, telefoane mobile, computere și alte echipamente tehnologice. Compania și-a schimbat numele în 360buy.com în iunie 2007 și apoi JD.com în 2013. În același timp, JD.com și-au prezentat un nou logo și o mascotă într-un proces de rebranding. Compania este deținută parțial de Tencent, care are o participație de 20%. JD.com deține cel mai mare sistem de livrare a bunurilor prin intermediul dronelor. De curând a început testarea serviciilor de livrare robotizată și construirea de aerodromuri dedicate livrărilor prin drone, precum și operarea livrării fără șofer prin primul său camion autonom.

Acțiunile JD.com au crescut cu 10,8% în iunie, conform datelor S&P Global Market Intelligence. Acțiunile companiei de comerț on-line din China a câștigat teren în urma listării publice la Bursa de valori din Hong Kong (SEHK). IPO-ul JD.com pe SEHK a avut loc pe 18 iunie și a strâns aproximativ 3,87 miliarde de dolari, iar prețul acțiunilor companiei a urcat cu 3,5% în ziua listării la bursa din Hong Kong. Ronald Keung de la Goldman Sachs a lansat o notă pe 18 iunie, menținând un rating de „cumpărare” pentru acțiunile JD.

JD.com a raportat rezultatele financiare pe T1 din 2020 peste așteptările analiștilor. Profitul net pe acțiune a fost la nivelul de 0,21$ față de estimările privind o pierdere netă de 0,13$ în scădere față de profitul net de 0,27$ din T1 2019. Compania nu distribuie dividende.

Găsești analiza tehnică a evoluției acțiunilor JD.COM  în secțiunea: https://www.goldring.ro/analize, căutând simbolul JD.

Dorești să investești și tu în acțiunile JD și să profiți de evoluțiile viitoare ale acesteia? Nimic mai simplu!

Accesează: https://www.goldring.ro/signup

 

Ciocuță Szabolcs,

Broker Goldring

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.