Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

SPOTIFY – muzică oriunde și oricând

SPOTIFY – muzică oriunde și oricând Previous item Nvidia - The world leader... Next item Roku Inc, streaming și...

SPOTIFY – muzică oriunde și oricând

Pentru multe companii, această primă jumătate a anului a fost una foarte grea și  situația va continua să fie așa până când acestea vor reuși să se redreseze în urma efectelor economice ale pandemiei. Însă există câteva companii pentru care toată această perioadă de izolare a fost una benefică, majoritatea oamenilor petrecând mai mult timp acasă și utilizând anumite bunuri sau servicii, mai des decât de obicei. Una dintre companiile care au avut de câștigat de pe urma acestei perioade este Spotify.

Spotify este o companie ce furnizează servicii de streaming de muzică prin intermediul unui platforme proprii. Platforma Spotify oferă muzică și podcast-uri de la case de discuri și companii media. Compania este înregistrată în Luxemburg deși are sediul central în Stockholm, Suedia.

Spotify a avut parte de venituri în creștere în primul trimestru, datorate creșterii numărului de noi abonamente, care au dus la diminuarea pierderii pe care o înregistra compania. Spotify a raportat rezultatele financiare pe T1 din 2020 peste așteptările analiștilor. Pierderea netă pe acțiune a fost la nivelul de 0,22$ față de estimările de 0,48$ (o surpriză pozitivă de 0,26$), în scădere față de pierderea netă de 0,90$ pe T1 din 2019.

În toată această perioadă de pandemie, s-au schimbat și stilurile de muzică și podcast-uri pe care le ascultă oamenii. Datele furnizate de companie au arătat că utilizatorii au început să caute mai multe podcast-uri despre meditație și dezvoltare personală, dar și muzică instrumentală care să mai liniștească stresul generat de pandemia de coronavirus.

Astfel, compania a atins nivelul de 130 milioane de abonați la sfârșitul primului trimestru al acestui an, în creștere cu 31% față de perioada similară a anului trecut.

Acțiunile companiei au fost listate pe NYSE în 2018, iar de la listare și până acum înregistrează o creștere de aproximativ 72%.

Știați că…

  • …numele companiei provine din combinația cuvintelor ”spot” și ”identify”?
  • …aplicația Spotify a fost aplicația cu cele mai multe descărcări din Statele Unite pe sistemul iOS în martie 2020?

 

Găsești analiza tehnică a evoluției acțiunilor Spotify  în secțiunea: https://www.goldring.ro/analize, căutând simbolul SPOT.

Dorești să investești și tu în acțiunile SPOT și să profiți de evoluțiile viitoare ale acesteia?

Nimic mai simplu! Accesează: https://www.goldring.ro/signup

 

Antonio Oroian,

Broker Goldring

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.